Leveranciers

Innovation slaapbanken

Innovation is een Deense fabrikant die al sinds 1973 slaapbanken maakt. Oorspronkelijk werden ze alleen met futons gemaakt (matras bestaande uit verschillende lagen katoen). Later kwam daar ook een goed latex en pocketveringsmatras bij. Innovation streeft ernaar om meubels te creëren die het alledaagse leven makkelijker maken; een ontwerp dat elegantie, comfort en multifunctionaliteit met elkaar combineert. Tientallen jaren ervaring in de meubelbranche en een vastbeslotenheid om te vernieuwen en verrassen zorgen ervoor dat Innovation mooie en nuttige meubels kan ontwerpen voor moderne mensen.
www.innovationliving.com

Toppoint

Toppoint is een internationaal bedrijf dat raamdecoratie produceert en verkoopt. De productie vindt voornamelijk plaats in Tsjechie. De verkoop is binnen meerdere landen van Europa, Nederland en Belgie zijn de thuismarkten. De verkoop van maatwerkraamdecoratie vindt plaats aan de detailist. Ook wordt onder private label verkocht. Het bedrijf is gevestigd in Echt en heeft in Echt ruim 45 medewerkers in dienst.
www.toppoint.eu

Velux


De Velux geschiedenis begon in 1941 toen Villum Kann Rasmussen de eerste mogelijkheid ontdekte om het leven onder het hellende dak bruikbaar te maken. Hij ontwikkelde het eerste Velux dakraam en bedacht een naam die onderscheidend is en gemakkelijk te onthouden. Ontwikkelingen voor dakramen en skylights, gootstukken, decoratie en buitenzonwering producten volgden en Velux is vertegenwoordigd op elke markt in de wereld waar hellende daken aanwezig zijn. Kwaliteit heeft een hoge prioriteit en er wordt veel tijd besteed aan tests, kwaliteitscontrole en markttests om er voor te zorgen dat onze producten aan de kwaliteitseisen voldoen. Hun producten worden constant blootgesteld aan verschillende testen om hun collectie verder te ontwikkelen en verbeteren.
www.velux.nl

Interfloor

Interfloor Tapijt & Vinyl is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.
www.interfloor.nl

Belakos

Ontwikkelen, produceren, inkopen en verkopen van tapijt, PVC stroken en kunstgras aan woninginrichters, projectinrichters en groothandel in binnen- en buitenland zijn de belangrijkste activiteiten van Tapijtfabriek Belakos. Daarnaast produceren zij kunstgras voor diverse gerenommeerde bedrijven.
www.belakos.nl

Therdex

https://www.therdex.nl/

Wood&Washi

https://www.woodandwashi.nl/

Saffier

Cowparade

https://cowparade.nl

Coral

https://cowparade.nl

XXL Designroeden

https://xxldesignroeden.nl/