Leveranciers

Innovation slaapbanken

Innovation is een Deense fabrikant die al sinds 1973 slaapbanken maakt. Oorspronkelijk werden ze alleen met futons gemaakt (matras bestaande uit verschillende lagen katoen). Later kwam daar ook een goed latex en pocketveringsmatras bij. Innovation streeft ernaar om meubels te creëren die het alledaagse leven makkelijker maken; een ontwerp dat elegantie, comfort en multifunctionaliteit met elkaar combineert. Tientallen jaren ervaring in de meubelbranche en een vastbeslotenheid om te vernieuwen en verrassen zorgen ervoor dat Innovation mooie en nuttige meubels kan ontwerpen voor moderne mensen.
www.innovationliving.com

Kendix

Orgineel creëren en inspireren. Textiel gemaakt door mensen met visie en een scherp oog voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden. Esthetiek, origineel denken in moderne actuele vormgeving.
www.kendix.nl

Casamance

Casamance lanceerde zijn eerste collectie meubelstoffen in 2000 om een werkelijke visie in het universele ontwerp van het hedendaagse interieur. De eigentijdse ontwerpen, prachtige kleuren en verschillende materialen creëren van een eenvoudig herkenbare en kenmerkende stijl. Casamance staat voor collecties van meubelstoffen, wallpapers en wandbekleding, wereldwijd verspreide Casamance een diffuse verfijning in zowel particuliere als professionele interieurs.
www.casamance.com

Vorwerk Carpets

Vorwerk fabriceert karpetten sinds 1883. Gestart als kleinschalige fabrikant, nu is Vorwerk een grote enterprise die op wereldwijde schaal opereert. Buiten de ambacht van het blijvend ontwerpen van hoge kwaliteit textiele vloeroplossingen is de organisatie uitgegroeid met tevens een verantwoordelijkheid voor ecologische, economische en sociale belangen. Verfijning, creativiteit en intelligentie rond de vloer als centraal thema – is wat Vorwerk Carpets één van de meest toonaangevende internationale leveranciers maakt van hoogwaardige tapijten voor de particuliere en commerciële sector. Een van de doorslaggevende factoren: het ontwerp. Design is vorm, functie en kleur. Maar niet alleen dat: Design is ook de juiste keuze voor materialen en constructie. De collecties omvatten een grote variëteit van verschillende modellen, gericht op specifieke behoeften in de zakelijke markt. Zo levert Vorwerk ook vaak speciale exclusieve oplossingen op maat.
www.vorwerk-carpets.com

Toppoint

Toppoint is een internationaal bedrijf dat raamdecoratie produceert en verkoopt. De productie vindt voornamelijk plaats in Tsjechie. De verkoop is binnen meerdere landen van Europa, Nederland en Belgie zijn de thuismarkten. De verkoop van maatwerkraamdecoratie vindt plaats aan de detailist. Ook wordt onder private label verkocht. Het bedrijf is gevestigd in Echt en heeft in Echt ruim 45 medewerkers in dienst.
www.toppoint.eu

Sunway

Sunway is het merk voor exclusieve raambekleding. Lichtregulering is zeer bepalend voor de sfeer in huis. Exclusieve raambekleding laat u spelen met licht en kleur. Voor elke ruimte en ieder raamtype heeft Sunway een passend product in haar assortiment.
www.sunway.nl

Almedahls

Het gevoel is het belangrijkste. Dit was al zo toen Almedahls werd opgericht in 1846, en is tot op heden nog zo. Al hun ervaring en kennis wordt gebruikt in alles wat ze doen. Zij vertrouwen al jarenlang op hun zintuigen bij het inspecteren van textiel. De natuurlijke vezels zijn een belangrijk onderdeel van de productie. Dat was toen en dat is nu nog zo. En het Scandinavisch design traditie is de belangrijkste bron van inspiratie. Tegelijkertijd richten ze zich op het creëren van nieuwe ontwerpen, het vinden van nieuwe materialen en voortdurende zorg voor het milieu. Een lange traditie die bijdraagt bij gebruik op de juiste manier. Het is de combinatie van traditie en innovatie, die Almedahls maakt tot waar zij voor staan vandaag de dag.
www.almedahls.se

Velux

De Velux geschiedenis begon in 1941 toen Villum Kann Rasmussen de eerste mogelijkheid ontdekte om het leven onder het hellende dak bruikbaar te maken. Hij ontwikkelde het eerste Velux dakraam en bedacht een naam die onderscheidend is en gemakkelijk te onthouden. Ontwikkelingen voor dakramen en skylights, gootstukken, decoratie en buitenzonwering producten volgden en Velux is vertegenwoordigd op elke markt in de wereld waar hellende daken aanwezig zijn. Kwaliteit heeft een hoge prioriteit en er wordt veel tijd besteed aan tests, kwaliteitscontrole en markttests om er voor te zorgen dat onze producten aan de kwaliteitseisen voldoen. Hun producten worden constant blootgesteld aan verschillende testen om hun collectie verder te ontwikkelen en verbeteren.
www.velux.nl

Wind

Wind werd in 1954 opgericht door de familie De Zutter en is ondertussen een internationale referentie op het gebied van hoogwaardige textielvervaardiging en -design. Wind is gevestigd in een streek die reeds sinds de XIVde eeuw bekend staat om haar textielindustrie; Wind is dan ook de belichaming van ervaring en traditie. Wind onderscheidt zich tegenwoordig door zowel zijn exclusieve design als zijn geïnspireerde collecties en zijn filosofie van de dienstverlening.
www.wind.be

Interfloor

Interfloor Tapijt & Vinyl is toonaangevend leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.
www.interfloor.nl

Artelux

Het Artelux team stelt zich als doel een toegankelijke, up to date gordijncollectie te brengen. Een collectie die qua kleur en materiaal beantwoordt aan het actuele trendbeeld. Een collectie die naast modisch tegelijk ook onderhoudsvriendelijk is. Een collectie die sfeer brengt. Dat is de passie van Artelux! Sfeer en warmte brengen in ieder interieur. Want zoals Artelux mensen zelf altijd zeggen: ‘met onze collectie is iedere emotie haalbaar!’.
www.artelux.com

Texdecor

Texdecor is opgericht in 1974 en gespecialiseerd in de producte en distributie van hun decoratieve chique collectie. Het creatieve team is voortdurend bezig met innovatie om de producten van Texdecor d.m.v. trends tot uiting te laten komen in al hun wanddecoratie en stoffering. De ontwerpers van Texdecor reizen over de hele wereld om inspiratie op te doen.
www.texdecor.com

Belakos

Ontwikkelen, produceren, inkopen en verkopen van tapijt, PVC stroken en kunstgras aan woninginrichters, projectinrichters en groothandel in binnen- en buitenland zijn de belangrijkste activiteiten van Tapijtfabriek Belakos. Daarnaast produceren zij kunstgras voor diverse gerenommeerde bedrijven.
www.belakos.nl

Beauflor

Als een lid van B.I.G., Europa’s grootste producent van vloeren, zijn we één van de leidende producenten van vinyl en nu ook een verdeler van Luxury Vinyl Tiles (LVT’s).

Met onze vinyl en LVT’s heeft Beauflor een omvangrijke waaier van producten voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Beauflor focust niet alleen om de technische kwaliteiten van een product, maar ook op de ontwikkeling van innovatieve designs. We brengen hiermee een lijvig aanbod van hout, tegels en uni dessins. Zo spelen we in op elke behoefte van vloer die je maar kan hebben!
Bij Beauflor geloven we dat je vloer meer is dan een basisvereiste in je huis – het zet een sfeer in je interieur. Daarom omvat onze business niet alleen het produceren van vloeren, maar ook het inrichten van je thuis.
Beauflor, we decorate your floor.
www.beauflor.nl/

Multisol

Al meer dan 30 jaar het merk in de binnenzonwering dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten o.a. horizontale- en verticale jaloezieën, rolgordijnen, mulstishade en de romana een nieuw en innovatief product met de uitstraling van een modern vouwgordijn met stijlvolle strakke segmenten.
www.multisol.nl

Inside

Hoogste kwaliteit, Altijd vernieuwend, Tijdloos design.
Dit is waar Inside voor staat, geen gewoon vouwgordijn of rolgordijn, maar met het revolutionaire concept IR- technologie biedt Inside de mogelijkheid een persoonlijke touch te geven aan het gordijn. Puur Belgische producten van topkwaliteit en innoverend design
http://www.insidebelgium.be/nl

Lethem Vergeer

Zo’n 75 jaar geleden is met de oprichting van de firma Lethem Bros en Mellin te Amsterdam de basis gelegd voor wat nu uitgegroeid is tot ons bedrijf Lethem Vergeer, onderdeel van de Headlam Group. Wij zijn een groothandel met een compleet aanbod in raamdecoratie en vloerbedekkingen. Kwaliteit, service, creativiteit en exclusiviteit zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan.
www.lethem.nl

Van Besouw Tapijt

Van Besouw is niet alleen tapijtproducent, maar vooral een merk waar kunstzinnig natuurlijk design voorop staat. Volgens Van Besouw moet een huis of werkplek inspireren en verrassen. Je kunt de klant niet afschepen met de zoveelste variatie op een voor de hand liggende oplossing voor de inrichting. Van Besouw streeft ernaar om verschillende materialen op een nieuwe manier toe te passen en combineert materialen en kleuren. De ontwerpen zijn recht door zee, eerlijk, basic en exclusievere materialen worden door elkaar heen gebruikt. Een inspirerende prikkelende sfeer is aanwezig; unieke materialen, bijzondere structuren, toonaangevende kleuren. Van Besouw is een succesverhaal van vooruitstrevende tapijten van ongebruikelijke materialen in mooie kleuren en heeft een rood kloppend hart voor structuren en materialen met een feilloos zesde zintuig voor kleuren. Een succesvolle combinatie.
www.besouw.nl

Stijllux raammode

Wees creatief en ontwerp uw eigen raammode. Met het unieke kleurconcept van Stijllux, kunt U zelf , in samenspraak met onze vakkundige dealers, mede bepalen hoe uw raammode er uit moet zien. Welk produkt en in welke kleur en/of kleurcombinatie past het best binnen uw interieur. Tevens heeft Stijllux de grootste collectie stoffen voor Duo rolgordijnen en een vernieuwende collectie Ecolux shades. Ook levert Stijllux de nieuwste trends en kleuren op het gebied van plissé’s, horizontale aluminium Jaloezieën, lamellen en vele andere producten.
www.stijllux.nl

Objectflor

In heel Europa een begrip. Objectflor Art und Design Belags GmbH in Keulen behoort tot de vooraanstaande Europese aanbieders van elastische vloerbedekkingen voor projectwerk en voor woningen. Sinds 1996 zijn zij een dochterbedrijf van James Halstead Flooring. Het Engelse concern beschikt over in totaal 11 bedrijven die zich wereldwijd hebben gespecialiseerd op hoogwaardige vloerbedekkingen.
www.objectflor.de