Werkwijze

Bij Prisma Wonen leven we voor het vervaardigen van een product waar we écht trots op zijn. Daarom nemen we dit uitgangspunt in acht bij ontwikkeling, marketing en verkoop van Prisma Wonen gordijnstoffen. Prisma Wonen wordt gepresenteerd als concept, dat betekent o.a. dat de collectie qua kleur, materiaal en dessin een uitgebalanceerd totaalpakket biedt met oog voor diverse maten van transparantie en onderlinge kleurcoördinaties. Kleuren, materiaal en functionaliteit zijn op elkaar afgestemd. Een tijdloze, betrouwbare, onderhoudsvriendelijke en commerciële gordijnstofcollectie waarbij de verhouding prijs-kwaliteit, een belangrijke pijler is.

Prijsgarantie & voorwaarden

In deze “digitale tijd” kijkt iedereen goed rond voordat er iets gekocht wordt. Terecht, u wilt tenslotte niet te duur kopen. U zult bij ons op de site geen prijzen vinden van onze producten.

De reden hiervoor is simpel: alles wat wij leveren is maatwerk, en daarom kunnen wij hier geen vaste prijs vermelden. U kunt altijd informeren voor een “vanaf prijs” of wat vermaak/legprijzen zijn. Dit zijn uiteraard wel altijd vaste prijzen. Op veel andere websites vind u wel prijzen maar dit is altijd onder voorbehoud! (vanwege dezelfde reden)

In de woninginrichting is er zeer veel aanbod door een grote diversiteit aan winkels en bouwmarkten. Echter, qua materiaal gebruik, kennis, advies en vakmanschap onderscheiden wij ons van een zeer groot aantal van deze winkels, en zijn wij zeker niet duurder dan een ander.

Als u bijvoorbeeld raambekleding, tapijt of gordijnen koopt bij een bouwmarkt/warenhuis:

– Moet u zelf meten
– Zelf op maat maken
– Zelf installeren
– Beperkte keuze in maatvoering/kleuren
– Vervalt garantie bij vermaken product
– Bij garantie product zelf terug brengen naar de winkel

Bij ons:

– Wordt het vakkundig gemeten/geadviseerd
– Wordt het op maat geleverd
– Wordt het vakkundig gemaakt,gehangen of gelegd
– Wordt raambekleding altijd gratis geiinstalleerd
– Hebben we een zeer ruime keus zowel in materiaal, kleur, kwaliteit en maatvoering
– Garantie minimaal 1 jaar gratis aan huis

Als u ergens anders exact hetzelfde product voordeliger kan krijgen, willen wij dit graag van u horen en bieden wij het product voor hetzelfde bedrag aan(*).

*Bij bewijs van het te leveren product op officiele (ondertekende) offerte:
– merk
– kleur
– type nummer
– uitvoering
– maatvoering
– evt. installatie kosten
– naw gegevens van onze winkel.

Mochten er vragen zijn, laat het ons weten!