Kwaliteitsgarantie

Bij Prisma Wonen leven we voor het vervaardigen van een product waar we écht trots op zijn. Daarom nemen we dit uitgangspunt in acht bij ontwikkeling, marketing en verkoop van Prisma Wonen gordijnstoffen. Prisma Wonen wordt gepresenteerd als concept, dat betekent o.a. dat de collectie qua kleur, materiaal en dessin een uitgebalanceerd totaalpakket biedt met oog voor diverse maten van transparantie en onderlinge kleurcoördinaties. Kleuren, materiaal en functionaliteit zijn op elkaar afgestemd. Een tijdloze, betrouwbare, onderhoudsvriendelijke en commerciële gordijnstofcollectie waarbij de verhouding prijs-kwaliteit, een belangrijke pijler is.

Het Prisma Wonen team stelt zich als doel een toegankelijke, up to date gordijncollectie te brengen. Een collectie die qua kleur en materiaal beantwoordt aan het actuele trendbeeld. Een collectie die naast modisch tegelijk ook onderhoudsvriendelijk is. Een collectie die sfeer brengt. Dat is de passie van Prisma Wonen! Sfeer en warmte brengen in ieder interieur. Want zoals Prisma Wonen mensen zelf altijd zeggen: ‘met onze collectie is iedere emotie haalbaar!’.

Vanuit onze ambitie werken wij met een aantal uitgangspunten:

OONTWERP
Omdat Prisma Wonen in huis ontwikkelt, niet afhankelijk is van derden, kunnen we flexibel en snel inspelen op actuele ontwikkelingen en trends. Bovendien ontstaat er zodoende eenheid en samenhang in kleur en beeld.

KKLEURPALET
De Prisma Wonen collectie is actueel, commercieel en toepasbaar voor een bijzonder breed publiek. Kleuren worden gecombineerd in de diverse uni paletten en/of dessins, waardoor diverse stoffen onderling feilloos combineren!

MMATERIAAL EN KWALITEIT
De Prisma Wonen collectie is met zorg samengesteld en biedt kwalitatief hoogwaardige gordijnen, onderhoudsvriendelijk, natuurlijk en met een juiste prijs-kwaliteitverhouding