Over Prisma Wonen

Wij zijn Prisma Wonen, bij wie u kunt rekenen op expertise!


Logo Prisma WonenDe naam “Prisma Wonen” is ontstaan met de achtergrondgedachte dat een glazen prisma het witte licht breekt in de regenboogkleuren (primaire kleuren) en wij dit ook in het interieur met stoffering van toepassing willen laten zijn.

Ruim 39 jaar zijn wij bezig met ons volledig en enthousiast in te zetten voor een optimaal resultaat waarmee wij onze klanten een tevreden gevoel willen geven.

Onze gordijnen collectie beschikt over toonaangevende merken die garant staan voor design en kwaliteit waarmee fantastische combinaties te maken zijn met inbetweens, sluitgordijnen en andere raamdecoraties. Wij houden onze collecties volledig up-to-date door zelf alert en nieuwsgierig te blijven.

Met een persoonlijk advies kan men zich laten verrassen door een elegante, of bewust nonchalante uitstraling van de gordijnen eventueel in combinatie van andere producten zoals bijvoorbeeld diverse vloerbedekking (harde en zachte vloeren), paneelgordijnen, vouw- of rolgordijnen en andere raambekledingsproducten. Neem een kijkje op één van de pagina’s aan de rechterzijde voor meer informatie over onze manier van werken, onze diensten en producten en kwaliteitswaarborg.